Tatarák s parmazánem
Tatarák patří mezi nejoblíbenější delikatesy – a tahle verze od Pepy Nemravy mu dává elegantní šmrnc. Bez kečupu a worcesteru, zato s parmazánem, kapary a dijonskou hořčicí. Podávejte s křupavými topinkami a připravte se na luxusní chuťový zážitek.

Zdroj: kuchař Pepa Nemrava
Na tatarák budete potřebovat:
- 300 g hovězí svíčkové
- 50 g červené cibule
- 30 g cornichons okurek (maličké okurky)
- 20 g kapar
- 20 g parmazánu
- čerstvá chilli paprička dle chuti
- 2 ČL dijonské hořčice
- 1 žloutek
- sůl
- bílý pepř
Cibuli, okurky, kapary a chilli papričku si nakrájíme na velmi jemno a vše dáme do misky.
Přidáme hořčici, nastrouhaný parmazán, osolíme, opepříme, promícháme a dáme zatím do ledničky.
Maso si očistíme a nakrájíme na velmi jemné kostičky, ty přisypeme do misky a vše důkladně promícháme.
Žloutek do tataráku přimícháme až těsně před podáváním.
Dobrou chuť!
Zdroj: kuchař Pepa Nemrava